top of page

Yucatan Caribien på sitt beste.

Etter et hektisk år ble eventyr og nye opplevelser valgt bort med det "safe" Da blir valget lett med Playa del Carmen. Fra vi var her förste gangen for over 10 år siden har byen utviklet sig enormt, men fortsatt kan man oppleve det unike med strender i värdensklasse, ett fantastisk matutbud, masse aktiviteter med bla dykking i cenoter, og ikke minste en pulserende by. Vi blir godt tatt hånd om av vår gode venn Mattias Tupper som vi ble kjent med når vi kom hit förste gangen. Vi reiste hit uten å ha boket hotel, noe som viste sig å väre ganske dumt da alt var fullt. Mattias fikk en hotelleier (Eclipse) som renoverte noen rom til å la oss overnatte der noen dager (byggeplass) til vi fikk ordnet noe annet, og slapp derfor å overnatte i solsenger på stranden.

You Might Also Like:
bottom of page