top of page

New York ÄNTLIGEN!!

Då har vi tagits oss fram till New York efter en lång och problematisk resa. Det började med att flyget var en och en halv timme försenat, detta gjorde oss inget eftersom vi han med VM-finalen i handball (vilket vi tyvärr förlorade). När vi väl hade boardat flyget fick vi besked om att två av passagerarna inte riktigt hade lyckats ta sig igenom säkerhetskontrollen och att vi väntade på dom. Sen kom beskedet om att en annan passagerare inte ville flyga endå, och hade lämnat flyget och hans bagage var tvungen att hittas. efter ytligare lite tid får vi ett nytt besked av kaptenen att det skall finnas en bagage för mycket ombord som måste lokaliseras och plockas ur flyget. Efter två och en halv timme sittandes i flyget, ser det äntligen ut som att vi skall iväg. flygturen gick rätt så bra med lite turbulens över de öppna havsområden.

När vi hade landat på JFK fick vi besked om att våran plats på terminalen var upptagen så vi fick vänt lite till. när vi väl fått en öppning får vi reda på att våran tow-truck hade fått en punktering. Vi hade ingen vidare flyt inne på terminalen heller......då vi hela tiden ble flyttade till längre köer.Trötta och utmattade kom vi oss ut av flygplatsen, der vi blir erbjudna taxi. Detta skulle visa sig att bli en total ripp-off för trötta ovetande turister. 300 dollar fick vi betala för 40 min taxiresa, men vi var nu lyckliga för att äntligen skulle checka inn på rummet. Problemet var bara att när vi tagit oss till 33 etg och rum 3304 funkade inte nycklarna. mamma och pappa spriger därför ner till receptionen. en av vakterna följer med upp då de inte förstör varför nycklarna inte fungerade. det visade sig att rummet vi skulle bo på hade redan gäster. vi får därför ett nytt rum och en värdekupong på en kaffe och en frukt...(jippi). nu har vi fått sovit några timmar och ser tillbaka på gårdagen och skrattar. nu skall vi gå och få i oss lite frukost och göra det mesta utav denna dagen i New York.

You Might Also Like:
bottom of page