top of page

fyra dagar i en smäll

21. vi tog flyget Miami där vi mötte på Oliver 😁. Vi hade en del att ta igen med han efter ett halvt år från varandra. Senare på kvällen åkte kenneth, Oliver och Sebastian till Coral Gables medans jag och Iren tog det lite lugnt och gick ned på Bubbla Gump för att äta snökrabba ben 👌☺️. Vi återvände sedan till lägenheten och tog en spa dag.

22. jag iren och Kenneth gick på gymmet och tränade på morgonen. Vi tog det lugnt på förmiddagen och bara vandrade runt i Downtown. Oliver och Sebastian skulle på basketboll match med Alexander så jag hakade på också. Vårat lag van vilket skapade bra stämning och vi tog oss därför till en klubb i Coral Gables. När det var dags för mig och Seb att åka hem tänkte vi att vi går på taco Bell först och äter . Det visad sig att vi hade gått fel och vi inte länger viste vart vi var (Inga taxi att se heller) tillslut får vi ringt en Uber som kör oss hem säkert.

23. vi gick till gymmet denna morgonen också. Efter frukosten tog jag och Iren en Uber till dolphin mall för att köpa de sista julpresentrna . Vi var tydligen inte de ända då centret var helt fult av folk. Vi tog en pizza till lunch och åkte tillbaka till lägenheten när vi kände oss klara. Hela gänget gick senare ut och åt på en sportbar med väldigt trevlig personal. Efter måltiden återvände vi och tog en tidig kväll

24. GOD JUL?? idag är schemat helt fult. Kenneth och Seb skall köpa deras sista julpresenter, Iren skall sola lite nu på morgonen. Och jag måste börja torka håret och fixa mig

om jag skall hinna till ikväll. vi har blivit inbjudna på julmiddag hos Kristian

You Might Also Like:
bottom of page